tiistai 18. kesäkuuta 2013





Ei meinaa tämä täti uskoa, että se on jo juhannusviikko! Niin paradoksaaliselta kuin kuulostaakin, lomalla tuntuu olevan enemmän kiire kuin perusarkena. 


Kotona olen karsinut turhia tavaroita (lue: pölynkerääjiä), ja sen sijaan lisännyt pieniä väriläiskiä sinne tänne tekstiilien muodossa. Jos olisi enemmän aikaa, tekisin kattavan tavarankarsinnan koko huusholliin. Uskoisin, että ainakin lastenhuone olisi hyvä apaja. Mutta kun.. Kädet pysyvät kiireisinä pelkästään lapsosten kanssa touhutessa.


Muutama päivä sitten oltiin poikien kanssa puistossa. Puiston täti seuraili leikkejämme jonkin aikaa, nosti lippistään ja sanoi: "On sulla aika homma saada kaikki kolme heppua kulkemaan samaan suuntaan." Niinpä, nykyään ainakin, kun Vauvakin viuhtoo menemään niin että paidan helma lepattaa :).



Oikein mukavaa ja rauhaisaa tulevaa juhannusjuhlaa sinulle


 

2 kommenttia:

  1. Kolmen kanssa on varmasti jo säpinää, kun tuntuu että kaksi energistä pientä poikaakin työllistää meikäläisen ihan kiitettävästi. Samoin mukavaa juhannusta sinne!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niimpä, touhua riittää (niin hyvässä kuin pahassa) ;). Mutta niin ihania on ne hetket ku veljekset leikkivät yhdessä ja iloitsevat myös toisistaan <3

      Poista