torstai 2. tammikuuta 2014

Uusi vuosi, uudet kujeet





 
 
Ihana kirja tuo H niin kuin huvila. Ostin sen itselleni jälkijoululahjaksi alennusmyynnistä. Samoin kuin lehtipinon päällä valaisevan paperitähden. 50 sentillä, ei ollenkaan paha. Silloin tällöin kannattaa poiketa Tarjoustalossa. Ainakin, kun alennukset ovat -70%. Voi löytyä superkivoja juttuja muutamalla lantilla. (Tähti siis Tarjoustalosta)
 
Sain jouluna lahjakortin, ja ostin sillä tuon hedelmävatina toimivan Siirtolapuutarha-kulhon. Tykkään siitä kovasti, vaan enpä ole aikaisemmin raaskinut hankkia sitä.
 
Näin alkuvuonna keho on aina vähän tööt ja jumissa kaikista jouluherkuista. Ainakin mulla. Eka juoksulenkki joulun jälkeen tuntui raskaalta joka ikisellä askeleella. Silti en luovuttanut, jes :). Suosittelen aloittamaan jos et vielä liiku. Jos aloitat nyt esim kuukauden kuurin 3-4 kertaa viikossa kunnon hikoilua, huomaat helmikuun alussa eron! Ja se tunne on mahtava, lupaan. Siispä haastan teidät kaikki lukijat lenkkipoluille. Maltillisella aloituksella pääsee pitkälle :). Tuskanhiki muuttuu kunnon kohotessa ihanaksi endorfiinihieksi, heh. Pitäisköhän mun perustaa liikunta/juoksublogi tän Väripisaran sijaan?
 
 
Oikein onnellisia hetkiä tälle vuodelle toivottaen,
 E
 
 


4 kommenttia:

  1. Kiitos vähän erilaisemmasta postauksesta..:)

    VastaaPoista
  2. Tutun näköinen tähti, minulla on samanlainen. Sekä mustana että valkoisena. Tänä vuonna valkoinen on ollut ikkunassa. Hyvää alkanutta vuotta! :) Tea

    VastaaPoista
  3. Kiitos samoin! Noi on kyl tosi kivat tähdet. Valkoisia olisin ostanut, mut ne oli loppu. Aika kivat noi mustatkin on. Ei ollenkaan synkkiä vaik aluks luulinkin.. :-)

    VastaaPoista